mandag 7. januar 2013

Nytt år og ein frisk start!


Godt nyttår! Då er 2013 i gang, og det er ein ny start for for oss her heime. Edvard har nett byrja i barnehagen, og eg skal byrje å jobbe igjen. No har eg vore heime med Edvard i 14 månader, så eg gler meg til å komme igang. Sjølv om det selvfølgelig er skummelt å levere den lille babyen min til barnehagen, trur eg me begge er klar for nye impulsar. Her er mine mål for det nye året!

I 2013 skal eg komme godt igang med teikneoppdrag. Eg elskar å jobbe med eigne prosjekt, og det er det eg har gjort mest dei siste åra, men no er eg klar for oppdrag og!

Eg skal prioritere dei viktige tinga. Eg elsker nemleg å organisere, systematisere og ha orden i sysakene. Det er jo vel og bra, men det er kanskje ikkje vits å sette opp regnskap før ein har tjent noko...? 

Eg skal ikkje gje meg når noko er vanskeleg. Eg er ganske utålmodig av meg, og får eg ikkje til noko, legg eg det vekk. For godt. Den store prøven no er ein sokk eg skal strikke. Eg har banna i tre dagar, og har såvidt kommet igang. Men eg skal ikkje gje meg! Det er personlig utvikling i sokkeform. Rett og slett. Får eg til å strikke eit par sokkar, kan eg få til det meste.

Blogge. Og dele tinga mine. 

2 kommentarer:

  1. Noen veldig fine mål! Jeg blir veldig motivert av å lese andre blogger og se hva menneskene bak får til - for eksempel blir jeg inspirert og motivert av dine tegninger, og får selv lyst til å være kreativ. Derfor skal jeg bli flinkere til å utvide blogghorisonten min i 2013. Mer impulser, mer innputt :)

    SvarSlett
  2. Ingvild: Så kjekt at du blir inspirert! Det gleder eit kreativt hjerte :)

    SvarSlett