mandag 30. juni 2014

Mandagsinspirasjon

Her kjem litt inspirasjon på ein mandag. No er det ei veke att til det er sumarferie, for når barnehagen er stengt blir det liksom automatisk ferie for oss og. Så i juli blir det tre veker fri. Kjem til å teikne litt her og der, men eg legg ambisjonsnivået lågt. Aktivitetsnivået til ein på 2,5 år er ganske høgt, og det er ikkje mykje nedetid! Har hatt nokre fine stunder i det siste der eg ligg på sofaen og les romanar og han leiker for seg sjølv på gulvet, da. Det er gull!

Celia Jocobs har laga ein teikneserie som ligg ute på nett. Den har ein fin bruk av ruter, og den egnar seg veldig godt til å lese på skjerm. Blei veldig nysgjerrig på historia, skulle gjerne lest meir!


Serieteiknar Cathy G. Johnson har ein personleg blogg der ho deler arbeid, skisser, tankar, fanziner, daglegliv og følelsar. Bilda nedanfor er henta derfrå, og eg får veldig lyst til å lese noko av det ho har laga.


Hjå NRK kan du sjå ei gammal utgåve av Bokprogrammet frå 2011. Der har dei eit heilt program via teikneserier, og det var veldig interessant! Det er ntervju med bla Lene Ask og Inga Sætre, og ein får sjå korleis dei jobbar og høyre korleis dei tenkjer. Under intervjuet er Inga Sætre midt i prosessen med Fallteknikk, og det er gøy å sjå ho jobbe med den etter at ein veit kor bra den blei!


Aidan Koch er kunstnar og serieteiknar frå USA, og ho lagar nydeleg, nydeleg arbeid. Ein kan få kjøpt nokre av bøkene hennar via nettstaden, og det skal eg gjere ein dag. Alt ser  ut som dyrebare skattar.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar