fredag 27. mars 2015

Angst

Raske teikningar medan eg høyrer på podcast. Eg er gjennom ein ny runde med kreft-testar (rutine kvar 3. månad), og eg har slik angst at det slit i meg kvart sekund. Eg greier ikkje gløyme det, det ligg i mellomgolvet og gjer fingertuppane numne. Nett no orkar eg ikkje lage teikneserier om det ein gong, berre denne lille greia her.


2 kommentarer:

  1. Jeg gikk i gjennom noe av det samme i høst og vinter – jeg fant en kul i august, og fikk operert den bort i november, og fikk vite i januar at det var kreft. Det verste med hele opplevelsen var det å vente på svar, angsten og usikkerheten er der hele tiden. I alle fall, jeg ville bare si at det var så fint å kunne lese om dine opplevelser underveis – at du klarer å formidle, så bra, hvordan det er å gå gjennom noe sånt.

    SvarSlett
  2. Så innmari fint å lese! Har høyrd det frå fleire som har gått gjennom det samme, og då føler eg virkeleg at det nytter å dele! Ja, usikkerheit er det aller verste, og spesielt dagen ein skal få vite eit resultat. Håper alt går bra med deg, og at du snart blir frisk! Eg er friskmeldt no, men kvar gong eg skal gjennom ei runde med testar er eg overbevist om at eg er sjuk att. Det er veldig slitsomt! Stor klem til deg!! <3

    SvarSlett