tirsdag 26. mai 2015

Vinn boka!

Vil du vinne eit eksemplar av Hundedagar? Og eit sett klistremerker som høyrer til? Då er det berre å hive seg med. Det einaste du treng å gjere er å legge att ein kommentar, der du fortel meg kva du likar å lese her på bloggen. Likar du å lese om prosessen bak arbeidet mitt? Sjå skisser? Lese intervju? Eller likar du dagbok-teikningane mine? Fortel! Då blir eg glad! Vinnaren trekkes på fredag. 

9 kommentarer:

 1. Jeg elsker dagbok tegningene dine, og skisser er også veldig fint. Du har en utrolig flot strek. Det ville være fantastisk å vinne et eksemplar av boka di. Håper jeg kan være med, selv om jeg bor i Danmark :)

  SvarSlett
 2. Liker veldig godt dagboktegningene dine jeg også! Føler at du får formidlet en historie og følelse på en veldig god måte :) Ellers likte jeg veldig godt bildene av hvordan du bandt bøker. Fikk skikkelig lyst til å lage mine egne bøker jeg også! :) Hilsen Sabrina

  SvarSlett
 3. Eg har lest boka og kan anbefale den på det varmaste. Det gjør litt vondt i magen å lese den, fordi den berører så sterkt. (slik god kunst skal). Kan heilt klart tenke meg ei ekspemplar til av boka di, veit akkurat kven eg ville gitt den til. Eg liker bloggen din slik den er, med litt av kvart - både det nære og personlege og intervju og skisser og alt mulig egentlig.

  SvarSlett
 4. Jeg liker veldig godt å se skisser og se dagboktegninger. Dagboktegninger blir på en måte enda nærmere enn bilder når man beskriver noe. Et fotografi er bare et nøyaktig kopi av vikeligheten, mens tegninger viser mer av sjelen til den som tegner :)

  SvarSlett
 5. Hei Anja! Jeg kan ikke bestemme meg om jeg liker best å se og lese om tegneprosessen eller dagbokinnlegg, men det er begge deler både inspirerende og fascinerende. Og det å se hva du kan formidle med tegninger, og hvor mye dybde du får med et så godt språk som enda et verktøy. Jeg begynte tegne litt for gøy for et år siden, og synes bloggen din er en god inspirasjon til å tegne og prøve noe nytt, og å forsøke å formidle noe med strekene, og ikke bare drodle de samme tingene igjen og igjen. Jeg er så spent på å lese boken din. Takk for at vi har fått følge prosessen! (Og gratulerer så mye!!)

  SvarSlett
 6. Denne bloggen har blitt et av mine favorittsteder på internett - jeg liker alt du skriver om, dagbokstegninger, skisser, prosess eller bare små glimt inn i livet ditt gjennom tegningene. Gleder meg så mye til å lese boka di!

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med boka, igjen! Jeg liker veldig godt å se dagbokstegninger, få glimt av arbeidsplassen din – og av prosessen som ligger bak å lage ei bok. Bloggen din er så fin, og jeg gleder meg til å lese boka! <3

  SvarSlett
 8. Gratulerer med boka! Jeg liker strekene dine så godt, og dagboktegningene er derfor en favoritt sammen med skissene dine. De får meg til å ville tørke støv av tegneblyantene jeg alt fire sjelden gir oppmerksomhet. Også formidler du så fint på en nær måte. Takk for at du gjør det.

  SvarSlett
 9. Det eg likar aller best ved bloggen din er alle skissene dine. Det er så fascinerande å sjå korleis idear blir til! Dessutan elskar eg naturteikningane dine. Eg er sjølv oppvaksen på Vestlandet og kjenner meg godt att i landskapet, lyset og stemninga. Eg håpar du held fram med denne bloggen lenge lenge, uansett kor kjend og berømt du blir som serieteiknar! :)

  SvarSlett